Guess armbanden

Was Guess aanvankelijk naast de dames- en herenmode wat betreft modeaccessoires vooral bekend van de horloges, ondertussen timmert Guess met een breed assortiment aan sieraden danig aan de weg. Bijzonder binnen de collectie fashionable sieraden zijn wel de Guess armbanden, die net als alle andere Guess sieraden beschikken over het voor Guess zo kenmerkende hartje.

Van horloges tot schoenen en parfumsGuess armbanden

Het merk Guess is overal op de wereld bekend. Behalve trendy kleding voor zowel de man als de vrouw, is Guess tegenwoordig dus ook een belangrijke speler op het gebied van mode accessoires in de vorm van horloges, sieraden, schoenen en parfums. Guess werd in 1981 geboren en aan de wieg stond de familie Marciano. Vorig jaar was Guess goed voor een omzet van 2,4 miljard euro. De sleet lijkt daardoor maar geen vat te krijgen op het succes van Guess.

Gebruik ook bedeltjes en opvallende steentjes

Je kunt de Guess armbanden prima omschrijven als fabulous and chic. De Guess armbanden koop je in goud-, zilver en rosé kleur. De Guess armbanden combineren een typische sierlijke vrouwelijke uitstraling met een toch wel stoer accent. Behalve fashionable en chic kun je de Guess armbanden ook zeker fijntjes noemen. Door het gebruik van bijvoorbeeld bedeltjes en steentjes krijgen de Guess armbanden ineens een heel andere uitstraling.

Het bekende hartje maakt de Guess armband helemaal af

Ook de jeugdigheid van Guess zie je terug in de Guess armbanden, die veelal van goud, zilver of staal zijn gemaakt. Uiteraard ontbreekt het typische Guess hartje niet. Het maakt de Guess armband helemaal af.
Veel van de Guess armbanden zijn belegd met de buitengewone fijne en direct herkenbare Swarovski Crystals. Binnen het aanbod van Guess armbanden zijn verschillende soorten armbanden verkrijgbaar. Zo zijn er de indrukwekkende en zeer opvallende bangle armbanden. Deze Guess armbanden zijn van één en hetzelfde stuk, en je schuift deze Guess armband over je pols. Daarnaast zijn er nog de al even fraaie en bekende schakelarmbanden van Guess. Wat de armbanden gemeen hebben is de werkelijk fantastische afwerking en de details die deze armbanden ook al zo kenmerken. Nog niet overal liggen de Guess armbanden overigens al in de toonbanken te pronken. Integendeel zelfs. Door gewoon online te bestellen kun jij echter morgen al een prachtige Guess armband in huis hebben, want je hoeft er de deur niet eens voor uit. Dan maak jij morgen al om indruk met een eyecatcher van Guess om je pols.

Meer sieraden vind je hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *