IPhone reparatie

Een iPhone reparatie, het zijn een van de meest gerepareerde telefoons in de wereld, er gaat namelijk vergeleken met andere merken telefoons meer kapot en ook verschillende onderdelen. Het kan zijn dat de oplaadpoort van je iPhone kapot is gegaan door bijvoorbeeld waterschade. Je kan de telefoon opsturen en de verzendkosten betalen en hopen dat ie vergoed wordt maar in veel gevallen wordt er een rekening gestuurd met ( eventuele ) kosten. In dit geval laat je hem gelijk repareren omdat je anders je telefoon niet meer kan ophalen. Er zijn alleen in Nederland al zat bedrijven waar jij je iPhone kan laten repareren. Het is in dit geval vaak handig om eerst even op de website van reparateurs te kijken en ook vooral naar de reviews om te kijken of de reparateur in kwestie wel een echt gecertificeerd reparateur is.Reparatie

 

Risico’s

Het kan natuurlijk altijd zijn dat je telefoon kapot is gegaan en je deze wilt laten repareren. Je gaat zoeken op internet en je komt een goeie IPhone reparatie tegen, je komt verschillende prijzen tegen en je wilt natuurlijk het liefst de goedkoopste iPhone reparatie. Toch is het altijd oppassen geblazen met reparateurs die hier niet gecertificeerd in zijn, je loopt dan het risico dat de telefoon niet perfect wordt gerepareerd en zo kan je iPhone al helemaal kapot gaan, door middel van een slechte iPhone reparatie kan het zijn dat bijvoorbeeld je vingersensor het niet meer doet, er kan stof tussen het glas en de onderdelen komen. In dit geval ben je een stuk verder van huis en moet je een nieuwe iPhone gaan zoeken of hem helemaal laten repareren ( dit is soms nog duurder dan een nieuwe iPhone ).

 

Diverse reparaties

Er zijn genoeg onderdelen aan een iPhone die gerepareerd kunnen worden, sommige onderdelen waarvan je niet eens wist dat ze bestonden. Het is overigens ook een van de gevoeligste telefoons op dit moment op de markt. Een iPhone reparatie kan veel geld kosten, een paar onderdelen bij elkaar opgeteld kunnen al makkelijk uitkomen op 200 euro. In jouw directe omgeving zal er vast wel iemand tussen zitten met een gebroken scherm of kapotte home button. Door de telefoon op te sturen naar een reparatiecentrum van Apple weet je zeker dat jouw telefoon weer helemaal goed terug komt en er weer tegenaan kan. Om de telefoon te beschermen is de makkelijkste oplossing een hoesje, zo voorkom je dat er barsten in je scherm komen en dat er iets kapot gaat. De kans bestaat nog altijd dat de iPhone kapot gaan ook al zit er een hoesje omheen.

 

Voor meer informatie, klik hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *