Zoek je een uniek kraamcadeau voor een babyshower of kraamfeest?

Als jij vrienden of familie iets wilt geven vanwege de geboorte van een zoon of een dochter, dan geef je het liefst een uniek kraamcadeau weg. Voorbeeld? Koop een wieglaken met naam, want met een gepersonaliseerd wieglaken geef je zo’n uniek kraamcadeau.

Denk eens aan een eerste besteksetje of een wieglaken met naam

De meeste mensen komen – goed bedoeld hoor- aan met een broekje, sokken of shirts. Of speelgoed waar de kleine nog lang niet mee kan spelen. Een uniek kraamcadeau is bijvoorbeeld een eerste besteksetje, je hebt ze tegenwoordig met opstaande rand waardoor ze nog veiliger zijn. Natuurlijk heb je de keuze uit verschillende kleuren. Een uniek kraamcadeau is ook een speenketting. Niet alleen erg handig maar ook al in allerlei kleuropties verkrijgbaar.

 

 Uniek Kraamcadeau

 

Uniek is ook een gepersonaliseerde badcape

Een uniek kraamcadeau is een gepersonaliseerde badcape. Je hebt ze nu van Tuby, en die zijn echt bijzonder. Je legt het zwaardere pootje over je schouder en wordt zo zelf niet nat en hebt bovendien beide handen vrij om je zoon of dochter na het in bad doen te pakken en meteen in te wikkelen. Heerlijk cadeau dus.

Met een speenknuffeltje ben je de speen minder snel kwijt

Ook leuk om weg te geven is een speenknuffeltje, verkrijgbaar in verschillende modellen en in de vorm van bijvoorbeeld hondjes en ezels. Je bevestigt het knuffeltje aan de speen. Met een speenknuffeltje raakt de speen ook minder snel kwijt.

Een schommelscooter of Baby Art 3D

Ook al bijzonder om als kraamcadeau te geven is de schommelscooter, die ook nog eens prima in elke kamer staat. Ook een keer wat anders is een nachtlampje in de vorm van een nacht- en knuffellampje. Ook erg populair zijn tegenwoordig de Baby Art 3D, waarmee je een unieke herinnering aan de babytijd geeft. Weet je wat ook leuk is? Een zogenaamde Chewis rammelaar, een bijtring en rammelaar in een en ook al verkrijgbaar in tal van verschillende kleuren.

Bijtringen worden eerst uitvoerig getest

Uiteraard worden deze bijtringen eerst getest voor ze in de verkoop gaan. Dit type speelgoed is ook nog eens prima tegen de pijn van tandjes die doorkomen. De veerkrachtige silicone masseert namelijk het dan erg gevoelige tandvlees. Keuze genoeg dus om iets origineels weg te geven. En zo hoef je dus beslist niet altijd maar weer met kleding aan te komen bij de geboorte van een jongen of een meisje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *